Uniek en gepatenteerde formulering. | Bewezen effectief!

De natuurlijke en effectieve kalmerende plug-in diffuser en spray voor het hele jaar

Hoe behaalt u het beste resultaat met Pet Remedy

Een groot voordeel van Pet Remedy is, losstaand van het feit dat deze een natuurlijke optie is, is de unieke manier waarop deze werkt. Het helpt direct en is zeer voorzichtig in de manier van kalmeren.

De lage concentratie van de op Valeriaan gebaseerde formule werkt op het dier en doorloopt de kalmerende route van de hersenen zelf.
Dat betekent dat de activatie in de Pet Remedy formule GABA nabootst. GABA is het natuurlijke kalmerende middel bij zoogdieren. Dit helpt om opgewonden zenuwcellen in bedwang te houden doordat ze denken dat zij het bericht krijgen te moeten kalmeren wat vanuit de hersenen wordt verzonden.

Onthoud dat Pet Remedy alleen helpt om opgewonden zenuwen te kalmeren, er is dus nog steeds een kwestie van geleerd (reactief) gedrag om mee om te gaan. Vaak zal uw huisdier nog een tijdje reageren op dezelfde manier als wanneer het dier gestresst of angstig is, zelfs als zijn/haar zenuwcellen zijn gekalmeerd.

Bijvoorbeeld, wanneer de deurbel gaat, dan kan de hond nog steeds reageren door te blaffen.

Wanneer het huisdier eenmaal kalm is, wordt het dier rustiger en ontvankelijker zodat u kunt werken aan gedragsveranderingen en de ontwikkeling van zelfvertrouwen.

Pet Remedy wordt nu dagelijks gebruikt door dierenartsen, dierenverzorgers, reddingscentra, huisdier professionals (zoals gedragstherapeuten, trainers en trimmers) en zelfs dierentuinen over de hele wereld!


Plug-in verdamper

Plaats de plug-in verdamper in de kamer waar het dier het meest te vinden is.

Omringende en constante trage afgifte maken Pet Remedy des te effectiever.

Geschikt voor alle dieren inclusief vogels en reptielen.

Het werkt direct en helpt bij verlatingsangst, binding, vuurwerk, nieuwe omgeving/thuissituatie, een nieuw huisdier in huis en ieder andere stressvolle situaties.


Kalmerende Sprays 200ml & 15ml

De kalmerende spray is op water gebaseerd en pH neutraal.  Onderweg en en/of thuis te gebruiken.

Spray op beddengoed, bandana of een beetje op uw vingers en wrijf zachtjes rond de snuit, onder de kin en boven op de borst.

Enkel een paar keer sprayen is nodig wat tussen 2 tot 6 uur werkt afhankelijk van het dier.

Voor het verbinden van konijnen, spray een klein beetje op een doekje of vingers en wrijf dit voorzichtig rond de spieren van het dier.  Dit helpt bij het ruilen van geuren en bij het kalmeren, wat op zijn beurt helpt het verbindingsproces te versnellen. Dezelfde procedure kan worden gebruikt voor het verbinden van andere huisdieren, zoals honden, katten, knaagdieren en paarden.

Het beste is om niet rechtstreeks op een huisdier spuiten. Dit vermijdt elke associatie van de spray met een stressvolle situatie.

Vermijd spuiten in de nabijheid van kleine zoogdieren en vogels omdat ze een kleine longcapaciteit hebben. Het beste is om een beetje op een doek te spuiten en plaats de doek vervolgens in de buurt van het dier.

Wanneer u een nerveuze hond uitlaat of traint, spuit dan een beetje op een bandana of spuit een beetje op een vochtige doek of uw vingers en wrijf zachtjes rond de snuit en op de bovenkant van de borst. Hetzelfde geldt voor paarden.

Het is zelfs mogelijk om de spray toe te dienen op uw eigen broekspijp en de hond naar de hiel brengen om de actieven in te nemen.


Losse kalmerende doekjes

Gebruik de natuurvriendelijke doekjes op dezelfde manier als u zou doen met de kalmerende spray door zachtjes te wrijven rond de snuit, onder de kin en op de bovenkant van de borst van uw huisdier. Ook mogelijk bij paarden.

Of u kunt over uw vingers wrijven voordat u een angstig huisdier aanraakt.

Het kan worden gebruikt om oppervlakken af te vegen, zoals een onderzoekstafel of een trimtafel.

U kunt het doekje ook aan een kattenmand binden wanneer u naar een dierenarts afreist plaats het bij beddengoed in huis of in de auto.

FREE-Delivery-Widget

FREE-Delivery-Widget

FREE-Mini-Spray-Widget

FREE-Mini-Spray-Widget

Pet Remedy contains natural ingredients including...

Valerian

Vetiver

Sweet Basil

Clary Sage

8 hours ago

Pet Remedy

“Brilliant, I just wish I had known about this years ago. My dog is terrified of fireworks & loud bangs. This spray helps him to cope with it a lot better.”
Kerry
...

View on Facebook

1 day ago

Pet Remedy

Our brand new award winning Party Season Survival Kit is available on our website! The perfect solution to keep your pets calm this party season!
amp.gs/vZlG

#petremedy #partyseason #petcalming #petanxiety #doganxiety #catanxiety
...

View on Facebook