Uniek en gepatenteerde formulering. | Bewezen effectief!

Natuurlijke ontspanning en rust
het hele jaar doorBUY NOW

Waar is Pet Remedy gemaakt?

Ontwikkeld en gemaakt in Engeland.

Wie verkoopt Pet Remedy?

Meer dan 900 dierenwinkels, waaronder Pets Place, Discus, Jumper en speciaalzaken.

Meer dan 3000 dierenartsenpraktijken, meer dan 600 dierenverzorgers en 180 reddingsorganisaties.

Wie gebruikt Pet Remedy?

Over 3000 veterinary practices, 180 different rescue organisations in the UK including RSPCA, Blue Cross, Battersea Dogs and Cats, and NAWT.

Pet Remedy is also exported to 21 different countries around the world.

Hoe gebruik ik het kalmerende doekje?

Neem het met u mee wanneer u op pad/reis gaat.

Veeg op de handen voordat u een onrustig/angstig huisdier aanraakt.

Veeg voorzichtig rond de snuit, onder de kin en op de bovenkant van de borst van het huisdier.

Plaats in beddengoed of knoop deze om een krat.

Handig voor geluidsgevoelige huisdieren die een hekel hebben aan het geluid van een spray.

Wat als mijn hond nog steeds druk/opgewonden is na het gebruik van Pet Remedy?

Onthoud dat Pet Remedy alleen helpt om opgewonden zenuwen te kalmeren, dus met honden is er nog steeds de kwestie van geleerd gedrag om mee om te gaan. Vaak zullen ze nog steeds reageren/zich gedragen op dezelfde manier als wanneer ze gestresst of angstig zijn, zelfs als hun zenuwcellen zijn gekalmeerd. Als de deurbel bijvoorbeeld gaat, reageren ze nog steeds door te blaffen. Het voordeel van honden (en paarden) is dat Pet Remedy, door kalm te helpen, op zijn beurt de hond ontvankelijker en aandachtiger maakt! U kunt dus hopelijk werken aan gedragsverandering.

Helpt het bij katten die sprayen en markeren?

Ja, het helpt. Je kunt een beetje sprayen in de omgeving die zij uitzoeken om te sprayen en markeren.

Spray ook een beetje op hun slaapplek. Dit helpt hen om weg te trekken van het gebied waarin zij ongepast hebben gesprayd en gemarkeerd.

Helpt het bij katten die in meubels krabben?

Ja, het helpt. Hoewel u een beetje kunt spuiten op een plek waar ze ongewenst krabben, is het beter om op de krabpaal te spuiten, want deze trekt ze naar de plek waar u ze wilt hebben krabben!

Helpt het bij reizen/onderweg?

Er wordt verwacht dat een hond gelukkig zou zijn wanneer deze naast zijn eigenaar zou reizen. Maar dit is niet altijd het geval.

Stress bij honden (en andere huisdieren) tijdens het reizen wordt vaak veroorzaakt door een constante en snelle verandering van omgeving die ze moeilijk vinden om mee om te gaan.

De beste manier om Pet Remedy in deze situatie te gebruiken, is om een beetje kalmerende spray op het beddengoed in de auto te gebruiken. Een aantal sprays is meestal voldoende.
Je kunt het ook op een bandana of op je vingers spuiten en zachtjes wrijven rond de snuit, onder de kin en boven op de borst. Het zal binnen enkele seconden helpen.

Helpt het bij verlatingsangst en angst om alleen thuis te zijn?

De plug-in verdamper geeft constant en langzaam een hoeveelheid Pet Remedy vrij.

Gebruik in de kamer waar uw hond (of ander huisdier) de meeste tijd doorbrengt wanneer u afwezig bent. Actieven worden opgesteld met de fleslont in het omliggende gebied en vervolgens door luchtbeweging door de kamer gedragen. Gebruik ook de kalmerende spray. Spuit een beetje op beddengoed, op een bandana, of zelfs op uw vingers of vochtige doek en wrijf zachtjes rond de snuit, onder de kin en de op bovenkant van de borst van het dier.

Met verlatingsangst kan uw hond (of ander huisdier) gemakkelijker settelen als de zenuwen kalm zijn in plaats van in de sluitstand en reactief gedrag (blaffen, kauwen, vervuilen, etc.) te gaan, wat vaak gebeurt wanneer het huisdier gestresst is en de zenuwen worden geactiveerd.

Kan ik Pet Remedy bij puppy’s of kittens gebruiken?

Ja, het is veilig om te gebruiken en heeft een milde werking.

Helpt het bij vuurwerk en andere ruisfobieën?

Ja, gebruik zowel de verdamper als de kalmerende spray.

Hoe lang blijft de spray zitten?

Tenminste 2 uur wat op loopt tot 6 uur, afhankelijk van het dier.

Hoe gebruik ik Pet Remedy om de relatie tussen konijnen te versterken?

Spuit een beetje op een vochtige doek en veeg dit over ieder konijn heen en herhaal dit een paar keer. Dit wordt geuromwisseling genoemd en helpt de konijnen om hetzelfde te ruiken. Doe dit voor en na het moment van verbinden.

Je kunt ook een beetje sprayen op de binnenwanden van het hok of op een kleed en in een hok hangen. Gebruik binnenshuis ook de verdamper.

Hoe veel moet ik van de spray gebruiken?

Een paar keer sprayen is al voldoende.

Hoe gebruik ik de kalmerende spray?

De kalmerende spray is op waterbasis en PH neutraal wat betekent dat het veilig is om de huid en de vacht van uw huisdier in te sprayen.

Gebruik op beddengoed in huis en in de auto, bandana of spray een beetje op de vingers en wrijf zachtjes rond de snuit, onder de kin en boven op de borst van het dier.

Wanneer u een angstige hond uitlaat, kut u een beetje op uw broekspijp spuiten en de hond aan de hiel brengen om hem zo te kalmeren.

Huisdier professionals sprayen Pet Remedy op de voorkant van hun kleding, manchetten en op de handen bij het hanteren van een angstig huisdier. Ze spuiten het ook op de werkbank voordat ze een gestrest huisdier behandelen.

Dierenartsen sprayen Pet Remedy op een handdoek voordat het dier hiermee wordt ingewikkeld voor een behandeling op de werkbank.

Wat is het verschil tussen de verdamper en de kalmerende doekjes en spray?

Pet Remedy wordt op die manier beter verspreid en heeft zo een directe werking.

Laat ik de verdamper altijd aan staan?

Voor de meeste situaties is het de beste keuze om hem permanent aan te laten, maar waneer je het gebruikt voor verlatingsangst wanneer het dier bijvoorbeeld alleen thuis is, kan er voor gekozen worden om het alleen in te schakelen wanneer u het huis verlaat.

Hoe lang gaat de vloeistof van de verstuiver mee?

Tot 8 weken.

Hoe vaak moet ik de verdamper vervangen?

Het is vaak het beste om de verdamper te vervangen na het wisselen van de vierde vulling.

Kan ik de vulling van de verdamper van Pet Remedy in andere type verdampers gebruiken?

Nee, omdat het speciale vloeibare mengsel niet te vergelijken is met andere verdampers, zelfs niet wanneer de fles past. De verdamper werkt met een optimale temperatuur waardoor de Pet Remedy samenstelling het beste werkt.

Waar kan ik de verdamper het beste plaatsen?

In de kamer waar uw huisdier de meeste tijd doorbrengt.

Wat is een plug-in verdamper?

Een plug-in verdamper is slechts een apparaat met een verwarmde ring die warme lucht creëert.

Deze warme lucht stijgt vervolgens en trekt de actieve stoffen naar de omgeving. De verdamper levert een constante, langzame afgifte van vloeistof en is zeer zacht in zijn effect op het metabolisme.

Ruikt Pet Remedy ergens naar?

De formulering omvat een unieke mix van absolute en essentiële oliën.

Valeriaan heeft een kenmerkend aards en vrij scherp aroma. Dit komt door de zuren in de olie (valerenol en isovalerianic zuur) die we niet kunnen neutraliseren zonder de speciale kalmerende eigenschappen in gevaar te brengen. In plaats daarvan werken we met dit aroma en mengen we de valeriaanse absolute olie met Vetiver, Basilicum en Muskaatsalie, die allemaal hun eigen kenmerkende geur en individuele kalmerende eigenschappen hebben.

Het is de synergie van deze oliën die samenwerken en het kalmerende effect van Pet Remedy op uw huisdier levert. U kunt zich gemakkelijk identificeren in het aroma, de kleine insluitsels van Vetiver (een rouwgras uit Indonesië), Basilicum en Muskaatsalie essentiële oliën, die helpen de geur in balans te houden.

Hoe helpt dit mijn gespannen huisdier?

Wanneer een dier gestrest is, kan een dier zich afsluiten waardoor deze niet langer luistert en/of opneemt wat er aan de hand is. Bij een hond kan dit leiden tot reactief gedrag zoals blaffen, de omgeving vervuilen, kauwen en agressie. Eenmaal kalm komt de hond uit deze staat en wordt hij meer bewust van de omgeving en meer ontvankelijk voor u, zodat u vervolgens kunt werken aan het opbouwen van vertrouwen.

Pet Remedy helpt ook alle andere zoogdieren, zoals katten en konijnen en zelfs vogels en reptielen, wanneer ze gestresst of angstig zijn door hun zenuwen te kalmeren. Dit zal op zijn beurt helpen om meer bewust te worden van de omgeving en om zo meer te kunnen settelen.

Kan ik Pet Remedy gebruiken wanneer mijn huisdier aan de medicijnen is?

Pet Remedy werkt op een voorzichtige manier waardoor het in de meeste situaties te gebruiken is, maar raadpleeg altijd eerst uw dierenarts.

Wanneer kan ik Pet Remedy gebruiken?

Pet Remedy helpt bij vuurwerkangst, reizen, verlatingsangst (wanneer het dier alleen thuis moet blijven), verlies van metgezel, nieuw huis, nieuw huisdier in de omgeving, verandering van routine, bezoek aan dierenartsen, agressie, sproeien, vervuiling van de omgeving, overmatig schoonlikken en voor vele andere symptomen die worden veroorzaakt door stress.

Welke producten zijn beschikbaar?

Het huidige assortiment bestaat uit de plug-in verdamper, kalmerende sprays (200ml en 15ml) en de kalmerende doekjes.

Wat is Pet Remedy?

De werkzame stoffen in de formule bootsen een natuurlijke kalmerende boodschap na die normaal wordt gestuurd vanuit de hersenen, genaamd GABA.
De zenuwellen in zoogdieren, vogels en reptielen zijn gespannen of kalm.

Pet Remedy werkt met de natuurlijke kalmerende mechanismen van een dier en bevat een lage concentratie Valeriaan met daarnaast Vetiver, Basilicum en Muskaatsalie.

Wanneer ze gestresst of angstig zijn, worden zenuwcellen geactiveerd en wanneer dit gebeurt handelt Pet Remedy door deze geactiveerde zenuwcellen te laten denken dat ze een boodschap krijgen om te kalmeren.

FREE-Delivery-Widget

FREE-Delivery-Widget

FREE-Mini-Spray-Widget

FREE-Mini-Spray-Widget

Pet Remedy contains natural ingredients including...

Valerian

Vetiver

Sweet Basil

Clary Sage

8 hours ago

Pet Remedy

“Brilliant, I just wish I had known about this years ago. My dog is terrified of fireworks & loud bangs. This spray helps him to cope with it a lot better.”
Kerry
...

View on Facebook

1 day ago

Pet Remedy

Our brand new award winning Party Season Survival Kit is available on our website! The perfect solution to keep your pets calm this party season!
amp.gs/vZlG

#petremedy #partyseason #petcalming #petanxiety #doganxiety #catanxiety
...

View on Facebook