+31(0)413 786 305 info@nah-products.com

PetRemedy

Pet Remedy is een bewezen natuurlijk middel dat anti stress en kalmerend werkt via de hersenen van het dier. De natuurlijke “boodschappers” neurotransmitters genoemd, zijn verantwoordelijk voor het overbrengen van de boodschap om te kalmeren of juist te activeren. In tijden van stress of angst worden de zenuwen gestimuleerd, wat leidt tot verschillende tekenen van stress in onze huisdieren.
/valeriaan/

Kalmerende Spray

Pet Remedy spray is een doeltreffende en snel werkende spray ter kalmering van huisdieren en paarden. Inzetbaar ter voorkoming van stress, angst en hyperactiviteit bij o.a. honden, katten, konijnen, vogels en paarden.

Plug-in verdamper

De Pet Remedy verdamper is een doeltreffende en snel werkende verdamper ter kalmering van huisdieren. Inzetbaar in ruimtes tot 60m2.
Werkt 6-8 weken.
Navulverpakkingen beschikbaar.

Batterijverstuiver

De Pet Remedy batterijverstuiver is een doeltreffende en snel werkende stille verstuiver ter kalmering van huisdieren en paarden. Deze verdamper werkt op batterijen en is inzetbaar ter voorkoming van stress, angst en hyperactiviteit in ruimtes zonder stroom; uw auto, de paarden trailer, kennel etc

Warmte mat

Verhoogt de lichaamstemperatuur van uw huisdier langzaam tot circa 39 °C en zorgt continu voor een optimale temperatuur.

contact

NAH-Products
Uden
+31(0)413786305
info@nah-products.com

Verkooppunten

Waar zijn onze producten te koop?

Review

Laat ons weten wat u of uw dier van onze producten vindt

Werking?

Hoe werkt het precies?
PetRemedy is een klinisch bewezen effectief kalmerende formule met oa Valeriaan.
Veel valeriaan preparaten werken te sterk en sederen meer dan kalmeren, bovendien prikkelen zij de hersenen wat de duur van de werking sterk verminderd.
Pet Remedy bevat een lage concentratie valeriaan met een langzame afgifte wat erg vriendelijk werkt op het metabolisme van elk zoogdier en vogel.